kaart scholen
  • Elburg
  • Harderwijk
  • Ermelo
  • Barneveld
  • Veenendaal
  • Ede
  • Heerde

Johannes Fontanus College

Het Johannes Fontanus College (JFC) is een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium.

Wat maakt het JFC bijzonder?

Iedere leerling ontwikkelt zich maximaal op zijn eigen niveau, daar gaan we voor. Ook vinden wij het belangrijk dat onze leerlingen ontdekken en ervaren dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren alle leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen. Elke collega draagt actief zijn of haar geloof uit.

Ook jij mag jezelf ontwikkelen. Met zo’n 2300 leerlingen zijn we een grote school waar veel mogelijkheden liggen. Ontdek waar jij goed in bent en zet je daarvoor in!

We zijn collegiaal. Er zijn korte lijntjes die bijdragen aan prettig samenwerken. Iedereen is altijd bereid om mee te denken en je te helpen. Maar je kunt ook zeker meeleven verwachten als er iets bij je speelt. We zijn op elkaar betrokken.

Veel faciliteiten hebben we intern geregeld. We zijn een platte organisatie en veel dingen zijn goed voor elkaar. Daardoor werken we in een gerenoveerd (2022) en brandschoon gebouw! Maar denk ook bijvoorbeeld aan een toetsbalie die de afname van toetsen organiseert, een eigen repro waar allerlei drukwerk verzorgd wordt, maar ook een koffieronde tijdens het 2e uur. Hoe jij je koffie drinkt, is zelfs bekend ;)

Tot snel?

Ontmoeten we jou binnenkort? Ook als je werkt in een andere branche zijn er mogelijkheden om in te stromen! Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

 

Johannes Fontanus College

Johannes Fontanus College

 

Adresgegevens


Wethouder Rebellaan 135
3771 KA  Barneveld

Postbus 108
3770 AC  Barneveld

Tel: 0342-491469
Fax: 0342-415590

www.jfc.nl